Наполи излезе с официално изявление относно осмиващото видео с голмайстора на

...
Наполи излезе с официално изявление относно осмиващото видео с голмайстора на
Коментари Харесай

Наполи с официално обяснение за подигравателното видео с Осимен

Наполи излезе с публично изказване по отношение на осмиващото видео с голмайстора на “партенопеите ” Виктор Осимен, оповестено в клубния профил в ТikTok.

В него се показваше по какъв начин футболистът моли за дузпа в мача с Болоня, а по-късно я пропуща, като всичко това е съпроводено с тъничък саркастичен глас и надписи за думите му. Впоследствие видеото бе изтрито, предава Спортал.

По този мотив от Наполи написаха в уеб страницата си:

“Наполи, с цел да избегне всякаква употреба по въпроса, прецизира, че в никакъв случай не сме желали да наскърбяваме или да се подиграваме с Виктор Осимен. Като доказателство за това, по време на летния подготвителен лагер клубът изрично отхвърли всяка получена оферта за трансфер в чужбина на нападателя.

Общоизвестен факт е, че в обществените мрежи, по-специално в TikTok, експресивните изрази постоянно са били осъществявани леко и креативен, без да са имали, в тази ситуация с Осимен, желание за насмешка или подбив. Във всеки случай, ако Виктор е възприел някаква засегнатост към него, това е било отвън всевъзможни планове на клуба ”.

Заради видеото Осимен се обиди и заплаши Наполи със съд. Нападателят се разписа в последния мач срещу Удинезе (4:1), само че демонстративно не се зарадва на гола си. Вече се заприказва, че 24-годишният нигериец желае да напусне Неапол.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР